Українська фалеристика: З історії нагородної спадщини: У 2-х кн. - Кн.1. - Iщенко, Я.О. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Українська фалеристика. З історії нагородної спадщини: У 2-кн. Кн.1 / Авт. колектив: Д.Табачник (керівник), В.Бузало, В.Воронін, М.Дмитрієнко та ін. - К.: Либідь, 2004.- 480 с., іл. Iсторія нагородної спадщини України – це одна з малодосліджених сторінок нашої минувшини, що вимагає до себе пильної уваги. Актуальність розробки тем із фалеристики визначається передусім тим, що сьогодні в незалежній Україні триває процес становлення й удосконалення системи нагород, що є одним з неодмінних атрибутів державності. Пильна увага до проблем фалеристичної спадщини – це закономірне прагнення, формуючи свою нагородну систему, не залишити осторонь надбання й здобутки в цій галузі, якими позначилися минулістоліття.