Міжнародна наукова конференція “Україна–Угорщина: спільне минуле та сьогодення” - Скиба, I.I. (Український історичний журнал, 2005)
14–16 квітня 2005 р. в Iнституті історії України НАНУ відбулася перша за роки незалежності Української держави міжнародна наукова конференція "Україна – Угорщина: спільне минуле та сьогодення", ініціаторами якої були Iнститут історії України НАНУ, Iнститут історії Угорської академії наук, Демократична спілка угорців України, Посольство Угорської Республіки в Україні, Державний комітет України в справах національностей та міґрації.