Всеукраїнська наукова конференція “Громадсько-політична діяльність Володимира Винниченка (до 125-річчя від дня народження)” - Собачко, О.М. (Український історичний журнал, 2005)
2005 р. виповнилося 150 років із дня народження видатного політичного й громадського діяча, письменника Володимира Кириловича Винниченка. 20 травня цього року в Iнституті політичних і етнонаціональних досліджень НАН України відбулася всеукраїнська наукова конференція, присвячена цій даті. У ній взяли участь представники академічних інститутів та вищих навчальних закладів, студенти з різних міст України.