Дидактика історії: яким має бути універсальний підручник з української історії - Удод, О.А. (Український історичний журнал, 2005)
У статті містяться історіографічні та дидактичні міркування щодо універсального підручника з української історії, основою якого стали шість монографічних оглядів академіка В. Литвина.