Кольорові вкладки (Народна творчість та етнографія, 2001)
Український традиційний одяг. Волинь, друга половина ХІХ - ХХ ст. Ілюстрації до історико-етнографічного Атласу України. Зібрано науковим співробітником ІМФЕ ЕАЕ України Ніколаєвою Т.О., художник Слінчак О.С.