Чжао Юнь-чжун. Україна: важкі кроки історії - Пиріг, Р.Я. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Чжао Юнь-чжун. Україна: важкі кроки історії – Шанхай, 2005. – 475 с. (китайською мовою). Сучасний світ все більше пізнає Україну, ідентифікуючи її серед пострадянського простору як самостійну державу. Цілком природно, що найбільш динамічно Україну усвідомлює Європейський Захід. Натомість східний вектор поширення знань про неї є доволі кволим.