Гончарство України у контексті світової культурної спадщини - Орел, Л. (Народна творчість та етнографія, 2001)
Рецензія на книгу: Пошивайло Ігор. Феноменологія гончарства. Семіотико-етнологічні аспекти. - Опішне: Видавництво Державного музею-заповідника українського гончарства, 2000.