А.А. Попок. Українці на Далекому Сході: організації, події, персоналії - Бушин, М.І. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: А.А. Попок. Українці на Далекому Сході: організації, події, персоналії: Довідник. — К.: Альтерпрес, 2004. — 360 с.