Костриця М.Ю. Товариство дослідників Волині: історія, діяльність, постаті - Винокур, І.С. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Костриця М.Ю. Товариство дослідників Волині: історія, діяльність, постаті. — Житомир: М.А.К., 2001. — 360 с.; іл.