Лозицкий В.С. Політбюро ЦК Компартії України: історія, особи, стосунки (1918–1991) - Шевченко, В.Ф. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Лозицкий В.С. Політбюро ЦК Компартії України: історія, особи, стосунки (1918–1991). — К.: Генеза, 2005. — 368 с.; іл.