Ю.В. Легун. Генеалогія селян Подільської губернії: джерела - Дмитрієнко, М.Ф. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Ю.В. Легун. Генеалогія селян Подільської губернії: джерела. — Вінниця: О. Власюк, 2005. — 515 с.