Дипломатична діяльність І. Каподістрії та його роль у формуванні державної адміністрації Греції - Гедьо, Г.В. (Український історичний журнал, 2006)
У статті на основі аналізу архівних джерел, грецької та російської історіографії відтворено дипломатичну та президентську діяльність видатного політичного діяча Греції І. Каподістрії.