І. Дзира. Козацьке літописання 30-х–80-х рр. XVIII ст.: джерелознавчий та історіографічний аспекти - Щербак, В.О. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: І. Дзира. Козацьке літописання 30-х–80-х рр. XVIII ст.: джерелознавчий та історіографічний аспекти. — К., 2006. — 566 с.