Маловідомі сторінки історії радянського партизанського руху України в документах польського підпілля (1942–1944) - Гогун, О.С. (Український історичний журнал, 2006)
У статті розглядається оцінка радянського антинацистського руху опору учасниками польського національного підпілля в роки Другої світової війни.