Земельна реформа гетьмана Павла Скоропадського: спроби проведення та причини невдачі - Пиріг, Р.Я. (Український історичний журнал, 2006)
Стаття присвячена дослідженню одного з масштабних проектів гетьманату П.Скоропадського – земельної реформи. З'ясовано соціально-економічні та політичні підстави проведення, процес підготовки законодавчих актів, ставлення різних суспільних верств і головні причини невдачі.