Кольорові вкладки (Народна творчість та етнографія, 2001)
Український традиційний одяг. Поділля. Друга половина ХІХ-ХХ ст. Ілюстрації до історико-етнографічного Атласу України. Реконструкція наукового співробітника ІМФЕ НАН України Ніколаєвої Т.О., художник Слінчак О.С.