О.М.Богдашина. Джерелознавство історії України: теорія, методика, історія - Воронов, В.І. (Український історичний журнал, 2008)
Рецезія на книгу: О.М. Богдашина. Джерелознавство історії України: теорія, методика, історія: Навч.-методич. посіб.– 2-е вид., доп. та переробл.– Х.: Тарбут Лаам, 2005.– 192 с.