Т.М.Попова. Історіографія в особах, проблемах, дисциплінах: Із історії Новоросійського університету - Пирогова, Л.В. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Т.М. Попова. Історіографія в особах, проблемах, дисциплінах: Із історії Новоросійського університету. – Одеса: Астропринт, 2007. – 536 с.