«Земледельческая газета» як джерело до історії соціально-економічної думки України 30-50-х pp. XIX ст. - Литвинова, Т.Ф. (Український історичний журнал, 2008)
Стаття присвячена огляду матеріалів українського дворянства, уміщених в одному з центральних спеціальних економічних видань Російської імперії, а також виявленню їх інформативних можливостей для дослідження проблем соціальної, економічної та інтелектуальної історії України.