М.Михайлуца. Православна церква на Півдні України в роки Другої світової війни (1939—1945) - Верба, I.В. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: М. Михайлуца. Православна церква на Півдні України в роки Другої світової війни (1939–1945). – Одеса: ВМВ, 2008. – 430 с.