О.Б.Ярошинський. Волинь у роки Української національної революції середини ХVІІ ст. - Гром, В.М.; Цибульський, В.І. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Ярошинський О.Б. Волинь у роки Української національної революції середини XVII ст. — К.: Видавничий дім «Стилос», 2005. — 460 с.