Нове про етнонаціональні процеси в Україні - Скрипник, Г. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Рецензія на колективну монографію "Етнонаціональні процеси в Україні: історія та сучасність" (Київ, 2001 рік) під керівництвом члена-кореспондента НАН України В. І. Наулка.