З.Г. Лихолобова. Тоталітарний режим та політичні репресії в Україні в другій половині 1930-х років (переважно на матеріалах Донецького регіону) - Шаповал, Ю.І. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Лихолобова З.Г. Тоталітарний режим та політичні репресії в Україні в другій половині 1930-х років (переважно на матеріалах Донецького регіону). — Донецьк: Видавництво Донецького національного університету, 2006. — 279 с.