Всеукраїнський фестиваль мистецтв на Сумщині - Нестеренко, П. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Уже стало доброю традицією щороку наприкінці серпня проводити на Сумщині Всеукраїнський сільський фестиваль мистецтв "Боромля". Цього року його голос лунав удванадцяте і, як завжди, знайшов добрий відгук у душі кожного, хто був учасником чи глядачем чудового свята. На цьому фестивалі зустрічаються, спілкуються митці і хлібороби, закохані у свій край, його слово і пісню.