Ярмошик І.І. Волинь в історико-краєзнавчих дослідженнях ХІХ - ХХ ст. - Молчанов, В.Б. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: І.І.Ярмошик. Волинь в історико-краєзнавчих дослідженнях ХІХ—XX століть. — Житомир: Волинь, 2006. — 216 с.