Ю.І.Шаповал. Доля як історія - Шевченко, В.Ф. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Шаповал Ю.І. Доля як історія — К.: Генеза, 2006. — 448 с., іл. У новій книзі відомого вченого зібрані праці, присвячені долям конкретних особистостей в контексті подій XX ст. Парадокси ставлення до діячів минулого, повернення імен безвинно репресованих, непроста картина польсько-українських відносин, історичні портрети ряду представників сучасного політикуму - цих та інших проблем торкається автор у своєму новому різнобічному науковому виданні.