Недужко Ю.В. Тисячоліття хрещення Руси-України. Відзначення світовою громадськістю всесвітньо-історичної події - Толочко, П.П. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Недужко Ю.В. Тисячоліття хрещення Руси-України. Відзначення світовою громадськістю всесвітньо-історичної події. — Луцьк: РВВ «Вежа» Волин. держ. ун-ту ім. Л.Українки, 2003. — 200 с.