Українські хати переяславського скансену у світлинах - Навальна, М. (Сiверянський літопис, 2025)
Рецензія на книгу: Українські хати переяславського скансену у світлинах // Вовкодав С., Вовкодав В. Традиційна українська хата другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Альбом (на основі експозиційних об’єктів Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини). Переяслав–Кам’янець-Подільський, 2024. Т. І. 128 c.