Із зали засідань Президії НАН України (26 грудня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 26 грудня 2024 р. року розглядалися такі питання: - наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — кандидат фізико-математичних наук М.О. Савче нко; доктор філософії М.Д. Аджимамбетов; кандидат історичних наук П.І. Артимишин); - зміни етномовного складу населення України: друга половина ХХ — початок ХХІ ст. (доповідач — доктор історичних наук В.М. Скляр); - про нагородження відзнаками НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.