70-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Карачевцева (Вісник НАН України, 2025)
2 березня виповнюється 70 років знаному у світі вченому в галузі молекулярної біофізики та фізики композитних нанобіоструктур члену-кореспонденту Н АН України Віктору Олексійовичу Карачевцеву.