Із зали засідань Президії НАН України (8 січня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 8 січня 2025 р. року розглядалися такі питання: - українська писемність ХІ—ХІV ст.: розвінчання російських міфів (доповідач — член-кореспондент НАН України В.М. Мойсієнко); - збалансованість розвитку міст і регіонів України: довоєнний вимір та орієнтири післявоєнної відбудови (доповідач — член-кореспондент НАН України С.А. Лісовський); - про нагородження відзнаками НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.