Із зали засідань Президії НАН України (5 березня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 5 березня 2025 р. року розглядалися такі питання: - розвиток розподіленої енергетики в Україні з використанням технологій мікромереж (доповідач — доктор технічних наук І.В. Блінов); - соціологічні дослідження поточного стану та динаміки солідарних суспільних взаємодій під час війни (доповідач — доктор соціологічних наук В.П. Степаненко); - про нагородження відзнаками НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.