Із зали засідань Президії НАН України (7 травня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 7 травня 2025 р. року розглядалися такі питання: - стратегічна мінеральна сировина для відновлення України (доповідач — академік НАН України С.Б. Шехунова); - місцеві біогазові палива для систем розподіленої генерації (доповідач — член-кореспондент НАН України Г.В. Жук); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.