Із зали засідань Президії НАН України (2 квітня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 2 квітня 2025 р. року розглядалися такі питання: - низькотемпературні аспекти квантових технологій: стан і перспективи інноваційного розвитку (доповідач — доктор фізико- математичних наук О.В. Долбин); - українська літературна мова кінця ХХ — першої чверті ХХІ ст.: стан і тенденції розвитку (доповідач — член-кореспондент НАН України О.О. Тараненко); - про нагородження відзнаками НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.