Визуальная обратная связь в задачах управления подвижными объектами - Лебедев, Д.В. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Досліджується можливість використання параметрів проективних перетворень площини для формування керуючих впливів у системах візуального керування рухомими об’єктами. Працездатність та ефективність запропонованих алгоритмів керування у термінах вказаних вище параметрів ілюструються на прикладах розв’язання задач керування орієнтацією, поступальним рухом і задачі стабілізації обертальнопоступального (гвинтового) руху твердого тіла.