Динамическая модель межотраслевого баланса с лагами - Бойчук, М.В.; Шмурыгина, Н.М. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано математичну модель динамічного міжгалузевого балансу з лагами. Проведено дослідження моделі динаміки такого балансу. Наведено алгоритм розрахунку магістральних значень керувань та відповідних траєкторій, лівих траєкторій, відповідних їм лівих керувань і точки переключень керувань.