Обобщенная процедура динамического программирования для управляемых процессов с доходами - Иванешкин, А.И. (Проблемы управления и информатики, 2007)
За допомогою апарату процесів марківського відновлення виведено найузагальненішу форму основної системи лінійних алгебраїчних рівнянь динамічного програмування для аналізу об’єктів, що описуються керованими системами масового обслуговування з адитивним функціоналом якості.