Анализ криптостеганографических алгоритмов - Швидченко, И.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Проведено огляд доступних стеганографічних продуктів. Розглянуто можливість спільного використання методів криптографічного і стеганографічного захисту інформації. Представлено результати візуальної та статистичної атаки, отримано оцінку кореляційного показника викривлення.