Етнографічні комісії НТШ і ВУАН: паралелі досвіду - Сокіл, Г. (Матеріали до української етнології, 2007)
Проведено аналогії в діяльності Етнографічних комісій НТШ і ВУАН, показано їх внесок в українську фольклористику.