Етнокультурний зміст вислову «грати весілля» на Поділлі - Щегельський, В. (Матеріали до української етнології, 2007)
У дослідженні прослідковуються діахронічні і синхронічні мотиви зародження та розвитку фразеологічного вислову «грати весілля», його семантику побутування в етнорегіоні Поділля.