Образ России и Украины в представлениях русской и украинской молодежи - Снежкова, И. (Матеріали до української етнології, 2007)
В рамках спільного українсько-російського проекту «Образ України та Росії в уявленнях української та російської молоді» в 2005 році проведено соціологічне опитування студентів обох країн. Дослідження присвячено проблемам формування національної ідентифікації та культурної самобутності двох країн в умовах глобалізації.