Прапори козацьких військ Південної України у фондах Державного архіву Одеської області - Бачинська, О.; Білоусова, Л. (Чорноморська минувшина, 2008)
Публікуються ілюстрації прапорів і відповідні до них документи козацьких військ і військових формувань Південної України, створених у 1845 р. для Департаменту Військових поселень Російської імперії, і які сьогодні зберігаються в Державному архіві Одеської області.