Запорозькі ікони в фондах Одеського історико-краєзнавчого музею - Ґава, О. (Чорноморська минувшина, 2012)
У статті подається перелік запорозьких ікон з церков Чортомлицької та Нової Січей, а тепер зберігаються у фондах і експозиції Одеського історико-краєзнавчого музею.