Родина Сигаревичів у процесі українського націєтворення наприкінці ХІХ – початку ХХ ст. - Музичко, О. (Чорноморська минувшина, 2012)
Метою статті є реконструкція внеску родини Сигаревичів, передусім Дмитра Дмитровича Сигаревича (1868 – 1914), у процес українського націєтворення наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст.