Машинно-ориентированный подход к построению области устойчивости в плоскости двух параметров линейных непрерывных систем управления методом D-разбиения - Мовчан, Л.Т.; Мовчан, С.Л. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто машинно-орієнтований підхід до реалізації побудови границі області стійкості в площині двох параметрів неперервних систем керування методом D-розбиття. При цьому немає необхідності будувати всю криву D-розбиття, особливі прямі і використовувати «штриховку за Неймарком».