Идентификация на основе слабых задач параметров параболических систем в условиях импульсных и сосредоточенных воздействий - Сергиенко, И.В.; Дейнека, В.С. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто технологію ідентифікації параметрів параболічних задач, що визначаються у багатокомпонентних областях. Використано підхід, що базується на слабких задачах, із застосуванням градієнтних методів.