Многоскоростная модель Эрланга с рандомизированной стратегией доступа и ее применение в мультисервисных сетях связи - Меликов, А.З.; Пономаренко, Л.А.; Ким, Чи Сон (Проблемы управления и информатики, 2011)
Запропоновано аналітичний підхід до дослідження багатошвидкісної моделі Ерланга з рандомізованою стратегією доступу. Показано можливість використання отриманих результатів у бездротових мережах обробки потоків мовленнєвих повідомлень і даних для поліпшення якості обслуговування.