Особенности тестирования критических программных систем при их сертификации - Райчев, И.Э.; Харченко, А.Г.; Егоров О.А. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто питання створення процедур і сценаріїв тестування критичних програмних систем. Отримані процедури дозволяють генерувати оптимальні тестові набори даних, що сприяє підвищенню ефективності випробувань, зменшенню трудомісткості сертифікації та збільшенню достовірності її результатів.