Методика аппаратно-программной реализации адаптивного нейросетевого ПИД-регулятора на FPGA-кристалле - Кравец, П.И.; Лукина, Т.И.; Жеребко, В.А.; Шимкович В.Н. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Запропоновано методику апаратно-програмної реалізації адаптивного нейромережевого ПІД-регулятора на FPGA-кристалі. Наведено покроковий алгоритм синтезу такого регулятора, представлено його модель в System Generator for DSP та виконано розрахунки оптимальності розрядної сітки даних, що забезпечують правильність функціонування ПІД-регулятора.