Специфіка побутування державних і церковних свят у житті українців Закарпаття в радянський період - Леньо, П. (Матеріали до української етнології, 2015)
У статті на основі сучасних польових етнографічних матеріалів досліджено ставлення сільського населення Закарпатської області до офіційних свят за часів радянської влади в контексті паралельного побутування релігійних обрядів.